Veilig aankomen in Bangkok (Thailand)!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Rik en Alinda Rorije - WaarBenJij.nu Veilig aankomen in Bangkok (Thailand)!!! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Rik en Alinda Rorije - WaarBenJij.nu

Veilig aankomen in Bangkok (Thailand)!!!

Blijf op de hoogte en volg Rik en Alinda

18 December 2012 | Thailand, Bangkok

Hey allemaal!

Even een kort berichtje uit Thailand. Wij zijn gelukkig veilig aangekomen in Bangkok. Wij slapen bij een YWAM base hier in Bangkok. Toen wij van het vliegtuig afstapte kon je direct voelen hoe warm het hier is. Toch vinden de Thai mensen hier het koel. Dit komt omdat het nu koel seizoen is. In april/mei is het weer het meest warm.

Gisterenavond hebben wij gegeten bij een lokale voedsel markt. Het is heel groot en je kan van alles kopen. Octopussen en heel veel dingen die ik niet weet wat het is, maar het ziet er af en toe raar uit :P
Voor 1,5 euro heb je een maaltijd en drinken.

Vandaag hebben wij oriëntatie gehad over de cultuur in Thailand. Hoe je mensen moet begroeten, eten/drinken, kleding etc http://www.loekkorff.eu/algemeen/wai.php.

Vanavond gaan wij verder reizen naar het noorden om engelse lessen te geven aan scholen. Wij zien er erg naar uit en wij zullen hopelijk vanaf daar weer een berichtje van ons laten horen...

Voor de mensen die willen weten wat de tijd hier is. Het is hier 6 uur later dan bij jullie.

Liefs ons

• 18 December 2012 - 21:44

Gretha:

Goed om wat van jullie te horen en fijn dat jullie veilig zijn aangekomen!
    Pas goed op elkaar en heel veel succes!

• 19 December 2012 - 00:41

Gert En Rick:

Hey Rik en Alinda,

Fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen in Thailand. Heel veel succes toegewenst de komende tijd.

Gert en Rick

Rik en Alinda

Wij gaan 4 september naar Zuid Afrika een DTS starten. Dit is een discipleship training school. Deze periode van 6 maand is erop gericht dat we God leren kennen en Hem bekend maken. Dit gaat uit van jeugd met een opdracht. We hebben dan eerst een periode van 3 maand lesfase. Dit is in Kaapstad, Muizenberg. Hierna gaan we op outreach. Dit is om wat we hebben geleerd in de praktijk te brengen. Deze outreach zal naar een van de volgende bestemmingen zijn: -Thailand en de Filipijnen -Jordanie en Kenya -Mozambique en Zuid Afrika

Actief sinds 02 Juli 2012